AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızamık dökmek

Kahve falında kızamık dökmek

Kahve falında kızamık dökmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, planların aksayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızamık dökmek gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Kahve falında kızamık dökmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kızamık çıkarmak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun kızamık olduğunu görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kızamık olmuş bebek görmek toplum için faydalı işler yapacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızamık olduğunu görmek tamamen içine kapanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun kızamık olduğunu görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızamık geçirdiğini görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir