AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun altını değiştirmek

Kahve falında çocuğun altını değiştirmek

Kahve falında çocuğun altını değiştirmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, iyi huylar edineceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun altını değiştirmek gördüyseniz:

  • Hukuksal bir konuda şahitlik gereği ortaya çıkabilir veya size danışabilirler.

Kahve falında çocuğunun altını değiştirmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun altını değiştirmek çok üzüntü duyulacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun altını değiştirmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, bir hastalığa maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğun altını değiştirmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek altını değiştirmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altını değiştirmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bebeğin altını değiştirmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir