AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin altını değiştirmek

Kahve falında bebeğin altını değiştirmek

Kahve falında bebeğin altını değiştirmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hedeflerine kavuşacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, dünya malına kavuşulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altını değiştirmek gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek altını değiştirmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, acılarını dindireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının bebeğinin altını değiştirmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin altını değiştirmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin altını değiştirmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında bebek altını değiştirmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin altını değiştirdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun altını değiştirmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir