AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun ağlamasını görmek

Kahve falında çocuğun ağlamasını görmek

Kahve falında çocuğun ağlamasını görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun ağlamasını gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Kahve falında ağlayan çocuğu susturmak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan erkek çocuğu görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu ağlarken görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayan çocuğu görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan çocuğu emzirmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunu ağlarken görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun ağlamasını görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun ağlamasını görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir