AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan çocuğu görmek

Kahve falında ağlayan çocuğu görmek

Kahve falında ağlayan çocuğu görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan çocuğu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana karşı kırıcı tavırlar takınmamalısınız.

Kahve falında ağlayan çocuğu görmek işinin ehli olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu ağlarken görmek zararlarını telafi edeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu ağlarken görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun ağlamasını görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu ağlatmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun ağlamasını görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayan çocuğu emzirmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayan çocuğunu görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir