AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu ağlarken görmek

Kahve falında çocuğunu ağlarken görmek

Kahve falında çocuğunu ağlarken görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, daha iyi anlaşır olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, istediği gibi yaşayacağına, doğru haber almaya, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu ağlarken gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ağlayan çocuğu susturmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun ağlamasını görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalettir.

Kahve falında ağlayan çocuğunu görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayan erkek çocuğu görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun ağlamasını görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayan çocuğu emzirmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu ağlarken görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan çocuğu görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir