AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan çocuğu susturmak

Kahve falında ağlayan çocuğu susturmak

Kahve falında ağlayan çocuğu susturmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan çocuğu susturmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ağlayan çocuğu susturmak düze çıkacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan çocuğu görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun ağlamasını görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun ağlamasını görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında çocuğu ağlatmak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu ağlarken görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunu ağlarken görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu ağlarken görmek başarısının artacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir