AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çocuğunu emzirmek

Kahve falında başkasının çocuğunu emzirmek

Kahve falında başkasının çocuğunu emzirmek para sıkıntısının olmayacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Kahve falında büyük çocuğu emzirmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun olduğunu ve emzirdiğini görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun olduğunu ve emzirdiğini görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu doğurup emzirmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş çocuğunu emzirmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu emzirmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya inanılır.

Kahve falında akraba çocuğunu emzirmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu emzirdiğini görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, geleceğinizin güzel olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir