AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa ağlamak

Kahve falında çocuğa ağlamak

Kahve falında çocuğa ağlamak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğa ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda ise bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun için ağlamak ona kol kanat gereceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğa ağlamak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun ağladığını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğa sarılıp ağlamak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun ağladığını görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa sarılıp ağlamak başarıdan başarıya koşacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun ağladığını görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğa sarılıp ağlamak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir