AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu giydirmek

Kahve falında çocuğu giydirmek

Kahve falında çocuğu giydirmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kazancın her daim artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu giydirmek gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Kahve falında bir çocuğu giydirmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında bir çocuğa çorap giydirmek evin kasasına giren gelirin artacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun gelinlik giydiğini görmek ticaret ehli kimse olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğuna çorap giydirmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu giydirmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu giydirmek haksızlığa uğrayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğa elbise giydirmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir