AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme yıkamak

Kahve falında çizme yıkamak

Kahve falında çizme yıkamak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çizme yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Kahve falında çamurlu çizme yıkamak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında birinin çizme giydiğini görmek ferahlık veren sözler duymaya, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına işaret eder.

Kahve falında çizmeyi kesmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında deri çizme görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çizmesi görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında deri çizme giydiğini görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo çizme görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir