AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv aldığını görmek

Kahve falında civciv aldığını görmek

Kahve falında civciv aldığını görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civciv aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda farklı şekilde ilerlemek konusunda istekli olabilirsiniz.

Kahve falında civciv aldığını görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv satın aldığını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, masa başı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş civciv görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ördek ve civciv görmek işlerinin düzeleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında civcivin görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında civciv doğurduğunu görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında civcivden korkmak şansının ve kısmetinin açılacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civciv tüyü görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir