AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv kovalamak

Kahve falında civciv kovalamak

Kahve falında civciv kovalamak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, iş hayatında zarar edileceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, en büyük acılarının dineceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalet eder.

Kahve falında civciv kovalamak gördüyseniz:

  • Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

Kahve falında civciv kovalamak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında civcivler görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk civciv görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civciv tutmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında eline civciv almak tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, yanlış kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civcivin uçtuğunu görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir