AnaSayfa / Genel / Kahve falında çitanın kovaladığını görmek

Kahve falında çitanın kovaladığını görmek

Kahve falında çitanın kovaladığını görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, kulluk derecesinin artmasına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çitanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında çitanın kovaladığını görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük takdir toplanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çita görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elindekini de bitireceğine alamet eder.

Kahve falında çita görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru çita görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin kovaladığını görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında timsah kovalamak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına inanılır.

Kahve falında insan kovalamak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir