Kahve falında yavru çita görmek

Kahve falında yavru çita görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, dikkat çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yavru çita gördüyseniz:

  • Sinirli veya duygusal tepkiler vermek planlara zarar verebilir, daha kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında yavru çita görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işaret eder.

Kahve falında çita görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kredi çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında çitanın kovaladığını görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çita görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına yorulur.

Kahve falında yavru köpek yıkamak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru zebra görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ördek yavrusu görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kedi yavrusu kurtarmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top