AnaSayfa / Genel / Kahve falında acemi asker olmak

Kahve falında acemi asker olmak

Kahve falında acemi asker olmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, tövbelerin kabul olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında acemi asker olmak gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Kahve falında acemi asker olmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acemi asker görmek zor durumların biteceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında acemice araba kullanmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında acemice araba sürmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında acemi araba kullanmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında askerde traş olmak sevinileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine işaret eder.

Kahve falında asker cesedi görmek dualarının kabul olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında üniformalı asker görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir