AnaSayfa / Genel / Kahve falında acemi asker görmek

Kahve falında acemi asker görmek

Kahve falında acemi asker görmek kazancını iki kat arttıracağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında acemi asker gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında acemi asker görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acemi asker olmak canın sıkılacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında acemi araba kullanmak bir sebeple çok üzüleceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına inanılır.

Kahve falında acemice araba kullanmak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında acemice araba sürmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın asker olduğunu görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu askere uğurlamak yaşanan bütün sorunların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü asker görmek muradına ereceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir