AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına kaçırmak

Kahve falında altına kaçırmak

Kahve falında altına kaçırmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına işarettir.

Kahve falında altına kaçırmak gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında altına kaçıran birini görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında altın kacırmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti altına kaçırmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet eder.

Kahve falında altına kaka kaçırmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında korkudan altına kaçırmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında altına idrar kaçırmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyurken altına kaçırmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir