AnaSayfa / Genel / Kahve falında çinko çatı görmek

Kahve falında çinko çatı görmek

Kahve falında çinko çatı görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çinko çatı gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Kahve falında çinko çatı görmek sevinç ve mutluluğa, eve huzurun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çinko tepsi görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında çinko tabak görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çinko tencere görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, iç sıkıntınızın azalacağına inanılır.

Kahve falında çinko görmek zahmete ve çileye düşeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski çatı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında çatışmaya girdiğini görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatı uçtuğunu görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir