AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene çocuğu görmek

Kahve falında çingene çocuğu görmek

Kahve falında çingene çocuğu görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çingene çocuğu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Kahve falında çingene erkek çocuğu görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çingene çocuğu görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işarettir.

Kahve falında çingeneden bir şey almak büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın rivayet eder.

Kahve falında çingeneye sarılmak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kazançta zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çingene düğünü görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kadın çingene görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına alamet eder.

Kahve falında çingeneler tarafından soyulmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çingene pembesi görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir