AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene olduğunu görmek

Kahve falında çingene olduğunu görmek

Kahve falında çingene olduğunu görmek yaşamdan istediklerini alacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, huzursuz olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında çingene olduğunu gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan gelişmeleri önemsemenizde fayda var.

Kahve falında çingene kovmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingeneden alışveriş yapmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında çingene erkek çocuğu görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet eder.

Kahve falında çingene evinde yemek yemek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingene kavgası görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çingene çocuğu görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında çingenelerle oynamak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çingene pembesi elbise giymek olmayacak hayallere kapılacağına, ticaretin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir