AnaSayfa / Genel / Kahve falında cine galip gelmek

Kahve falında cine galip gelmek

Kahve falında cine galip gelmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cine galip gelmek gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında cine galip gelmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslana galip gelmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğe galip gelmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında azraile galip gelmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işsizin iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kavgada galip gelmek süzüleceğine, ağlayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında galip gelmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine galip gelmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine inanılır.

Kahve falında savaşta galip gelmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir