AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgada galip gelmek

Kahve falında kavgada galip gelmek

Kahve falında kavgada galip gelmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında kavgada galip gelmek gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Kahve falında kavgada galip gelmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalettir.

Kahve falında kavga edip galip gelmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında galip gelmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında savaştan galip gelmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe galip gelmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azraile galip gelmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytana galip gelmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanına galip gelmek hayatının iyileşeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir