Kahve falında aslana galip gelmek

Kahve falında aslana galip gelmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, parasının ve malının çoğalacağına, bereketin ve verimin geleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında aslana galip gelmek gördüyseniz:

  • Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında aslana galip gelmek daha iyi yerlere geleceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşta galip gelmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana galip gelmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azraile galip gelmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında galip gelmek umduğunu bulamayacağına, masraflarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine galip gelmek merdiven atlayacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında köpeğe galip gelmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kazancının ilk önce azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga edip galip gelmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir