AnaSayfa / Genel / Kahve falında cimento dökmek

Kahve falında cimento dökmek

Kahve falında cimento dökmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında cimento dökmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya haberleri hızla değerlendirip işe koyulmak yerine, doğruluklarını veya detaylarını öğrendikten sonra harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında cimento dökmek hayra ve esenliğe, mülk edinme planlarının ertelenmesine tabir olunur.

Kahve falında cimende top oynamak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında cim harfi görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, özel hayatında mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bicilmis cimen görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulur.

Kahve falında cim harfini görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut dökmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye su dökmek zenginliğin kapılarının açılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yere süt dökmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir