AnaSayfa / Genel / Kahve falında cim harfini görmek

Kahve falında cim harfini görmek

Kahve falında cim harfini görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cim harfini gördüyseniz:

  • Sakinlik ön planda olmazsa sorun çıkabilir.

Kahve falında cim harfi görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, hayırla yad etmeye inanılır.

Kahve falında cim harfini görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında cimento dökmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında cimende top oynamak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında bicilmis cimen görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan suretinde üç harfli görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alnında harf görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında üç harfli çağırmak moralin bozulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir