AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnında harf görmek

Kahve falında alnında harf görmek

Kahve falında alnında harf görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, ne yapacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında alnında harf gördüyseniz:

  • Özel veya iş yaşamınızla ilgili konularda sezgilerinizi takip edebilirsiniz.

Kahve falında alnında harf görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine inanılır.

Kahve falında elinde harf görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet eder.

Kahve falında arapça harf okumak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cim harfini görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir harf görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, dertlerin sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde harf görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında nun harfi görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında üç harfli çağırmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir