AnaSayfa / Genel / Kahve falında cılız yılan görmek

Kahve falında cılız yılan görmek

Kahve falında cılız yılan görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, mülk sahibi olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cılız yılan gördüyseniz:

  • Geçmişte işleri halletme biçiminiz şu an daha iyi seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında cılız yılan görmek huzurlu günler görüleceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalettir.

Kahve falında cılız aslan görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cılız koyun görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında cılız at görmek ödeme güçlü çekeceğine, işlerinin iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında cılız inek görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işaret eder.

Kahve falında cılız deve görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cılız köpek görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işarettir.

Kahve falında cılız bebek görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sürekli tartışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir