AnaSayfa / Genel / Kahve falında cılız at görmek

Kahve falında cılız at görmek

Kahve falında cılız at görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cılız at gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Kahve falında cılız at görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında cılız köpek görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına rivayet eder.

Kahve falında cılız deve görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cılız bebek görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalet eder.

Kahve falında cılız inek görmek büyük bir yenilgi alacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında cılız kedi görmek iç açıcı sözlere, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında cılız koyun görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın tabir olunur.

Kahve falında cılız aslan görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, insanlara iyilik yapmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir