AnaSayfa / Genel / Kahve falında cılız inek görmek

Kahve falında cılız inek görmek

Kahve falında cılız inek görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, yüzünde güller açacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cılız inek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Kahve falında cılız inek görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cılız deve görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına yorulur.

Kahve falında cılız bebek görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Kahve falında cılız at görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında cılız kedi görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında cılız koyun görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cılız aslan görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında cılız köpek görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir