AnaSayfa / Genel / Kahve falında cılız kedi görmek

Kahve falında cılız kedi görmek

Kahve falında cılız kedi görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cılız kedi gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Kahve falında cılız kedi görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cılız yılan görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, vefalı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cılız koyun görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında cılız köpek görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cılız aslan görmek daha çok iş yapacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında cılız at görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına inanılır.

Kahve falında cılız bebek görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, uzun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cılız deve görmek hayır getirecek yollara girileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir