AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek tatlısı görmek

Kahve falında çilek tatlısı görmek

Kahve falında çilek tatlısı görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek tatlısı gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında çilekli tatlı yemek hayırlı günlerin geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çilek tatlısı görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, kendi patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında çilekli tatlı görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı çilek yemek rahata ve huzura kavuşacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet eder.

Kahve falında çilekli pasta yemek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, düşmanlarla beraber oturmaya işarettir.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bereketinin artacağına yorulur.

Kahve falında çilek görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı çilek görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir