AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan çilek koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan çilek koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan çilek koparıp yemek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, üzüntülerinin biteceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan çilek koparıp yemek gördüyseniz:

  • Yeni bir yönde ilerlemeniz veya size ilham veren ya da sizin için aydınlatıcı olan kişi veya gruplara adapte olmanız gerekebilir.

Kahve falında ağaçtan çilek yemek işinde itibar edineceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta çilek yemek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çilek ağacından çilek yemek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan çilek koparıp yemek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında çileği ağaçta görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta çilek görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan çilek toplamak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, hakkıyla kazanca alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı çilek yemek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir