AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı şeker görmek

Kahve falında çikolatalı şeker görmek

Kahve falında çikolatalı şeker görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, işlerin bir anda azalacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çikolatalı şeker gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında şeker çikolata görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında şeker ve çikolata görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı şeker almak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına inanılır.

Kahve falında çikolata şeker görmek çok iyi işler yapılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolata şekeri görmek kötü günlerin geride kalacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata ve şeker görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir