AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata ve şeker görmek

Kahve falında çikolata ve şeker görmek

Kahve falında çikolata ve şeker görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata ve şeker gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında şeker ve çikolata görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata şeker görmek canını sıkılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çikolata şeker dağıtmak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında çikolata ve şeker görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata şekeri görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı şeker görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına işarettir.

Kahve falında şeker çikolata görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir