AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı şeker almak

Kahve falında çikolatalı şeker almak

Kahve falında çikolatalı şeker almak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çikolatalı şeker almak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar karşısında ödün vermemelisiniz.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı şeker almak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeker çikolata görmek istediği yola çıkacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çikolata şeker görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı şeker görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker ve çikolata görmek işinin de hep yürüyeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında çikolata şekeri görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir