AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkaldan çikolata almak

Kahve falında bakkaldan çikolata almak

Kahve falında bakkaldan çikolata almak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sevindirici şeyler duymaya, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında bakkaldan çikolata almak gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz.

Kahve falında beyaz çikolata yemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, koltuğunun yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı kek yapmak hastalıklarının düzeleceğine, lüksüne de lüks katacağına alamet eder.

Kahve falında bol bol çikolata yemek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata satın almak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında likörlü çikolata yemek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaplı çikolata görmek mesleğine dört elle sarılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet eder.

Kahve falında pakette çikolata görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına işaret eder.

Kahve falında çikolata bisküvi yemek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir