AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata içinde yüzmek

Kahve falında çikolata içinde yüzmek

Kahve falında çikolata içinde yüzmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Kahve falında çikolata içinde yüzmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine inanılır.

Kahve falında kutu içinde çikolata görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balıkların içinde yüzmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde balıklarla yüzmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında selin içinde yüzmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında süt içinde yüzmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday içinde yüzmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde yüzmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir