AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük saklamak

Kahve falında altın yüzük saklamak

Kahve falında altın yüzük saklamak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük saklamak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında altın yüzük saklamak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüzüğünü saklamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, çalıştığına değeceğine işarettir.

Kahve falında yüzük saklamak iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında yüzüğü saklamak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bulup saklamak hasta olanlar için şifa bulmaya, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında altın saklamak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden altın saklamak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yastık altına para saklamak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir