AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın saklamak

Kahve falında altın saklamak

Kahve falında altın saklamak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında altın saklamak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında altın yüzük saklamak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yastık altına para saklamak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bulup saklamak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik saklamak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolye saklamak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın saklamak kime danışacağını bilemez olacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işarettir.

Kahve falında birinden altın saklamak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, özel hayatında mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında altın bulmak saklamak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir