AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata dağıtıldığını görmek

Kahve falında çikolata dağıtıldığını görmek

Kahve falında çikolata dağıtıldığını görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kırılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata dağıtıldığını gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Kahve falında çikolata dağıtıldığını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya rivayet eder.

Kahve falında çikolata dağıttığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çikolata dağıttığını görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında erimiş çikolata yemek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekten çikolata almak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok fazla çikolata görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Kahve falında sürekli çikolata yemek patron koltuğunda oturacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalettir.

Kahve falında ölüye çikolata vermek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir