AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı şeyler yemek

Kahve falında çikolatalı şeyler yemek

Kahve falında çikolatalı şeyler yemek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bol hayır duası alınacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında çikolatalı şeyler yemek gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çikolatalı şeyler yemek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı yemek şansının bir türlü dönmeyeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası çikolata yemek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata almak ve yemek işlerinin kötüleşeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürüp yemek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında çok fazla çikolata yemek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine inanılır.

Kahve falında renkli çikolata yemek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı kek yemek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir