AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup çığlık atmak

Kahve falında korkup çığlık atmak

Kahve falında korkup çığlık atmak kişinin malını kaybedebileceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, dedikoduya, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında korkup çığlık atmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Kahve falında korkup çığlık atmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında korkudan çığlık atmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, işinde itibar edineceğine delalet eder.

Kahve falında bağırmak çığlık atmak çalıştığına değeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çığlık atmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında sessiz çığlık atmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kişinin afiyette kalacağına yorulur.

Kahve falında sevinç çığlığı atmak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çığlık atarak ağlamak uzun bir ömre sahip olunacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Kahve falında çığlık sesleri duymak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir