AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğer almak

Kahve falında ciğer almak

Kahve falında ciğer almak herkesin dikkatinin çekileceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, iş öğreneceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine yorulur.

Kahve falında ciğer almak gördüyseniz:

  • Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir.

Kahve falında ciğ ciğer yemek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ciğer vermek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciğer pişirdiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına inanılır.

Kahve falında kendi ciğerini yemek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında arnavut ciğeri görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, zaferlere doymayacağına inanılır.

Kahve falında ciğerini kusmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ciğer yerken görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ciğer yedirmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, parasız kalmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir