AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ tavuk görmek

Kahve falında çiğ tavuk görmek

Kahve falında çiğ tavuk görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, güzel davetler alacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk gördüyseniz:

  • Göremedikleri noktaları anlatmaya çalışmanız fikirlerini değiştirmekten daha kolay olabilir.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ tavuk kanadı görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ tavuk yıkamak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk et görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk budu görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında temizlenmiş çiğ tavuk görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir