AnaSayfa / Genel / Kahve falında temizlenmiş çiğ tavuk görmek

Kahve falında temizlenmiş çiğ tavuk görmek

Kahve falında temizlenmiş çiğ tavuk görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, feraha ereceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında temizlenmiş çiğ tavuk gördüyseniz:

  • Sakin olmanızda fayda var.

Kahve falında temizlenmiş çiğ tavuk görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ tavuk kanadı görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk budu görmek kendini yiyip bitireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ tavuk görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında çiğ tavuk eti yemek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ tavuk yemek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir