Kahve falında ördekten korkmak

Kahve falında ördekten korkmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördekten korkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Kahve falında ördekten korkmak üzüleceğine ve hastalanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında ördek bulmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında köpek ve ördek görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ördek emzirmek iyi anlaşacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ördek yakalamak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalet eder.

Kahve falında çok ördek görmek işlerinin karışacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek beslemek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top