AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kuşbaşı et görmek

Kahve falında pişmiş kuşbaşı et görmek

Kahve falında pişmiş kuşbaşı et görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş kuşbaşı et gördüyseniz:

  • Maddi konularla bağlantılı duygusal tecrübeler yaşanabilir.

Kahve falında pişmiş kuşbaşı et görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine inanılır.

Kahve falında çiğ kuşbaşı et görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kırmızı et görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında tencerede pişmiş et görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş köpek eti yemek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş kedi eti yemek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş köpek eti görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pişen et görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, büyük emekler vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir