AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ hamur görmek

Kahve falında çiğ hamur görmek

Kahve falında çiğ hamur görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, duaların kabul olacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ hamur gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında çiğ hamur yemek görmek kazancının çok düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına yorulur.

Kahve falında çiğ hamur yemek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında çiğ hamur görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek sevinçli haberler geleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et paketlemek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ ıspanak görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında tepside çiğ et görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ et tutmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir