AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ hayvan eti görmek

Kahve falında çiğ hayvan eti görmek

Kahve falında çiğ hayvan eti görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, her zaman çok üzgün olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ hayvan eti gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda dikkatli davranın.

Kahve falında çiğ hayvan eti görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ hayvan kellesi görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ insan et görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et pişirmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını çiğ et yerken görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et doğradığını görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et temizlemek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalettir.

Kahve falında birine çiğ et görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir